PRESENTATIE VAN ONZE MULTI-ACTIVITEITEN

Weer terug in uw hotel na een heerlijk dag fietsen of wandelen in een landschap met eindeloos mooie panorama's, rustgevende natuurgeluiden en het bezoeken van levendige stadjes en schilderachtige dorpen, heeft u misschien nog best zin om iets leuks te ondernemen. 

Misschien wil u in contact met de natuur staan en deelnemen aan spannende en energievragende outdoor activiteiten, of uzelf geheel onder te dompelen in een totale ontspanning met massages, warme baden en een bezoek aan een sauna in een wellnesscentrum. U kunt ook met een gids alle hoekjes en gaatjes van een middeleeuws stadje onderzoeken, of gewoon lekker shoppen, aan een creatieve cursus deelnemen en overheerlijke locale producten proeven. 

Het is uw vrije tijd en u kunt zelf beslissen hoe deze in te vullen. Afhankelijk van uw interesses is er keuze genoeg om de gedurende het jaar opgestapelde spanningen te ontladen.

Wat zou u graan willen doen ?

 

Natuur en Sport

Wanneer u van een actieve sport houdt kunt u gaan raftingen op de Nera of paragliden van de Monte Subasio. U kunt fietsen of wandelen met of zonder gids. Of een wat rustiger activiteit ondernemen, zoals paardrijden, Nordic Walking of een partijtje golfen. 

Ontdek onze activiteiten en vraag meer informatie...

Locale lekkernijen 

Wanneer u de aroma's van UmbriŽ wilt ontdekken kunt u een wijnboer bezoeken of een olijfmolen (Frantoio). U kunt ook een inleidende cursus koken met een Umbrische chef of een cursus wijnproeven met een sommelier volgen. U ontdekt heerlijke nieuwe recepten om thuis klaar te maken en om wijnen op de juiste wijze met gerechten te combineren  

Ontdek onze activiteiten en vraag meer informatie...

 

Kunst en stad

Wanneer u van kunst, cultuur en geschiedenis houdt, dan kunt u ons vragen om een begeleide stadswandeling of museumbezoek te regelen. U kunt dan de middeleeuwse stadjes Assisi, Perugia, Gubbio, Montefalco ...  op een leuke wijze bezoeken. U kunt ons ook om een transfer  vragen om de kunststeden Florence, Rome of Venetie te bezoeken.  

Ontdek onze activiteiten en vraag meer informatie...

 

 

 

 

 

Alle activiteiten spelen zich in UmbriŽ af en kunnen in uw vakantie ingevoegd worden. Wanneer u in deze regio woont dan kunt u natuurlijk ook deelnemen aan de activiteiten of ze kado doen aan iemand. Wanneer u geen auto ter beschikking heeft kunt u ons vragen een transfer te regelen. 

 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft !